Atsiliepimai
Aprašymas
Apie ką ši knyga:
- Apie šiuo metu labai madingą, bet vis dar menkai pažįstamą kasdienybės pagardą.
- Apie tai, kas gali kainuoti labai brangiai... Bet gali ir beveik nieko nekainuoti.
- Apie keistai kartų, intriguojančiai pikantišką produktą.
- Apie tą maisto ingredientą, kuris šiuo metu yra trokštamas, giriamas ir tuo pat metu nebaudžiamai falsifikuojamas.
Ši knyga, žinoma, yra ir apie mus pačius. Apie tai, kaip mes valgome. Ir kaip lengvai save įtikiname, kad žymiai paprasčiau yra valgyti bet kaip, užuot valgius teisingai, patiriant skonio malonumą.
Galų gale, ši knyga - šiek tiek ir apie patį autorių. Apie jo išgyvenimo istoriją, gastronominius paklydimus ir atradimus, kurie prasidėjo Kauno klinikų operacinėje, o baigėsi... alyvmedžių giraitėje Italijoje.
Tai knyga apie įdomiausią žmonijos maisto produktą –
YPAČ TYRĄ alyvuogių aliejų.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Skaičiau.
Pardavėjo reitingas: 82%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas skorpas.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Gelmina.
Pardavėjo reitingas: 96%
Apie ką ši knyga:
- Apie šiuo metu labai madingą, bet vis dar menkai pažįstamą kasdienybės pagardą.
- Apie tai, kas gali kainuoti labai brangiai... Bet gali ir beveik nieko nekainuoti.
- Apie keistai kartų, intriguojančiai pikantišką produktą.
- Apie tą maisto ingredientą, kuris šiuo metu yra trokštamas, giriamas ir tuo pat metu nebaudžiamai falsifikuojamas.
Ši knyga, žinoma, yra ir apie mus pačius. Apie tai, kaip mes valgome. Ir kaip lengvai save įtikiname, kad žymiai paprasčiau yra valgyti bet kaip, užuot valgius teisingai, patiriant skonio malonumą.
Galų gale, ši knyga - šiek tiek ir apie patį autorių. Apie jo išgyvenimo istoriją, gastronominius paklydimus ir atradimus, kurie prasidėjo Kauno klinikų operacinėje, o baigėsi... alyvmedžių giraitėje Italijoje.
Tai knyga apie įdomiausią žmonijos maisto produktą –
YPAČ TYRĄ alyvuogių aliejų.
Atsiliepimai
Labai įdomi knyga, tik skaičiau autoriaus FB, kad jam kažkiri leidykla jau metus pinigų neperveda
Perskaičiusi P. Jurkevičiaus knygą "Staltiesės ritmu", iš šios knygos tikėjausi žymiai daugiau, bet bendrai pažinčiai buvo naudinga paskaityti.
patiko
Daug geros informacijos, ypač mėgstantiems Italiją.
nereali knyga. Butina perskaityti visiems kas neabejingas geram maistui.
Super knyga, patiko:)
Naudinga knyga, labai informatyvi.
Knygoje naudinga informacija, tik knygos surisimas ne itin patogus skaitymui.
Tikrai naudinga knyga. Rekomenduoju :)