22,00 €
22,59 €
23,79 €
Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis
Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis
14
  • Išparduota
Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis
Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis
Perskaityta: 22,00 €
14
Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis
Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis
Perskaityta: 22,59 €
14
Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis
Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis
Perskaityta: 23,79 €
14
Apie ką ši knyga: - Apie šiuo metu labai madingą, bet vis dar menkai pažįstamą kasdienybės pagardą. - Apie tai, kas gali kainuoti labai brangiai... Bet gali ir beveik nieko nekainuoti. - Apie keistai kartų, intriguojančiai pikantišką produktą. - Apie tą maisto ingredientą, kuris šiuo metu yra trokštamas, giriamas ir tuo pat metu nebaudžiamai falsifikuojamas. Ši knyga, žinoma, yra ir apie mus pačius. Apie tai, kaip mes valgome. Ir kaip lengvai save įtikiname, kad žymiai paprasčiau yra va…
22.00
SKAITYTA KNYGA
SKAITYTA KNYGA
SKAITYTA KNYGA
  • Autorius: Paulius Jurkevičius
  • Leidėjas
  • Metai: 2015
  • Puslapiai: 224
  • ISBN : 9786094037658
  • Formatas: 14,6 x 20,6 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis | knygos.lt

Atsiliepimai

  • 2016-08-18

Super knyga, patiko:)

Super knyga, patiko:)

  • 2015-04-01

Tikrai naudinga knyga. Rekomenduoju :)

Tikrai naudinga knyga. Rekomenduoju :)

  • 2016-06-28

Naudinga knyga, labai informatyvi.

Naudinga knyga, labai informatyvi.

  • 2016-08-31

Daug geros informacijos, ypač mėgstantiems Italiją.

Daug geros informacijos, ypač mėgstantiems Italiją.

Perskaitytos

22,00 €
Labai gera Skaičiau 82%
22,59 €
Kaip nauja! skorpas 100%
23,79 €
Labai gera Gelmina 96%

Aprašymas

Apie ką ši knyga:

- Apie šiuo metu labai madingą, bet vis dar menkai pažįstamą kasdienybės pagardą.
- Apie tai, kas gali kainuoti labai brangiai... Bet gali ir beveik nieko nekainuoti.
- Apie keistai kartų, intriguojančiai pikantišką produktą.
- Apie tą maisto ingredientą, kuris šiuo metu yra trokštamas, giriamas ir tuo pat metu nebaudžiamai falsifikuojamas.

Ši knyga, žinoma, yra ir apie mus pačius. Apie tai, kaip mes valgome. Ir kaip lengvai save įtikiname, kad žymiai paprasčiau yra valgyti bet kaip, užuot valgius teisingai, patiriant skonio malonumą.

Galų gale, ši knyga - šiek tiek ir apie patį autorių. Apie jo išgyvenimo istoriją, gastronominius paklydimus ir atradimus, kurie prasidėjo Kauno klinikų operacinėje, o baigėsi... alyvmedžių giraitėje Italijoje.
Tai knyga apie įdomiausią žmonijos maisto produktą –
YPAČ TYRĄ alyvuogių aliejų.

  • Kaina: 22,00 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Skaičiau.

Pardavėjo reitingas:  82%

Knygos būklė
  • Kaina: 22,59 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas skorpas.

Pardavėjo reitingas:  100%

Knygos būklė
  • Kaina: 23,79 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Gelmina.

Pardavėjo reitingas:  96%

Knygos būklė

Formatai:

Perskaitytos

22,00 €
Labai gera
Skaičiau 82%
22,59 €
Kaip nauja!
skorpas 100%
23,79 €
Labai gera
Gelmina 96%

Apie ką ši knyga:

- Apie šiuo metu labai madingą, bet vis dar menkai pažįstamą kasdienybės pagardą.
- Apie tai, kas gali kainuoti labai brangiai... Bet gali ir beveik nieko nekainuoti.
- Apie keistai kartų, intriguojančiai pikantišką produktą.
- Apie tą maisto ingredientą, kuris šiuo metu yra trokštamas, giriamas ir tuo pat metu nebaudžiamai falsifikuojamas.

Ši knyga, žinoma, yra ir apie mus pačius. Apie tai, kaip mes valgome. Ir kaip lengvai save įtikiname, kad žymiai paprasčiau yra valgyti bet kaip, užuot valgius teisingai, patiriant skonio malonumą.

Galų gale, ši knyga - šiek tiek ir apie patį autorių. Apie jo išgyvenimo istoriją, gastronominius paklydimus ir atradimus, kurie prasidėjo Kauno klinikų operacinėje, o baigėsi... alyvmedžių giraitėje Italijoje.
Tai knyga apie įdomiausią žmonijos maisto produktą –
YPAČ TYRĄ alyvuogių aliejų.

Atsiliepimai

    • Skaitytojas
    • 2018-08-22

    Labai įdomi knyga, tik skaičiau autoriaus FB, kad jam kažkiri leidykla jau metus pinigų neperveda

    • Toma K.
    • 2017-08-25

    Perskaičiusi P. Jurkevičiaus knygą "Staltiesės ritmu", iš šios knygos tikėjausi žymiai daugiau, bet bendrai pažinčiai buvo naudinga paskaityti.

    • Inga K.
    • 2017-06-25

    patiko

    • Skaitytojas
    • 2016-08-31

    Daug geros informacijos, ypač mėgstantiems Italiją.

    • kula
    • 2016-08-22

    nereali knyga. Butina perskaityti visiems kas neabejingas geram maistui.

    • Erika P.
    • 2016-08-18

    Super knyga, patiko:)

    • Miglė N.
    • 2016-06-28

    Naudinga knyga, labai informatyvi.

    • Asta U.
    • 2015-11-09

    Knygoje naudinga informacija, tik knygos surisimas ne itin patogus skaitymui.

    • Inga P.
    • 2015-04-01

    Tikrai naudinga knyga. Rekomenduoju :)

Rodyti daugiau
14 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
44%
4
33%
3
0%
2
0%
1
0%